Boek nu!
top of page

HiFu Face en Body lift

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound en wordt ook wel de gouden standaard genoemd onder de huidlifting en anti-age behandelingen. Tijdens een behandeling met het 5D HIFU SMAS apparaat worden er intensieve, ultrageluid energiepulsen in de diepere huidlagen afgegeven. De pulsen die worden afgegeven, bestaan uit geluidstrillingen welke in alle drie de verschillende en ook in de diepere huidlagen doorwerken terwijl de bovenste huidlaag intact blijft. De hoogfrequente geluidstrillingen produceren energie die in de huid wordt omgezet in warmte. Door deze warmte wordt de huid opgevuld met nieuw weefsel waardoor rimpels verfijnen en de huid verstrakt. De ultrasound van het 5D HIFU SMAS toestel bevordert de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid. Hierdoor zal de huid verbeteren, verstevigen en zal het liftend effect geleidelijk ontstaan én langdurig behouden blijven. Een behandeling met de 5D HIFU machine wordt als niet chirurgische technologie steeds populairder en is ongetwijfeld een aanwinst voor je praktijk!

De SMAS laag van de huid

De huid bestaat uit verschillende lagen: de opperhuid (epidermis), de lederhuid (dermis), de diepere huidlaag en de fibromusculaire laag. Deze laatste laag wordt ook wel de SMAS laag genoemd. Het HIFU apparaat werkt in op alle lagen en is in staat om de SMAS laag te verwarmen. De SMAS laag is precies die laag van het weefsel die chirurgen liften tijdens een chirurgische facelift. Op een veilige en gecontroleerde manier kan de juiste energie worden afgeleverd daar waar het nodig is om de huid te liften en te verstrakken. Het huidoppervlak wordt niet beschadigd en er is daarom geen herstelperiode: de behandelde persoon kan vrijwel meteen de dagelijkse bezigheden hervatten!

Voordelen 5D HIFU

- Slechts één behandeling nodig

- Niet-chirurgische ingrepen

- Werkt tot in de diepste huidlagen

- Geen beschadiging aan het huidoppervlak

- Resultaat houdt langdurig aan

- Effect blijft tot 24 maanden zichtbaar


De resultaten van 5D HIFU

Om de aanmaak van collageen te stimuleren, is één behandeling voldoende. De resultaten van een behandeling met een 5D HIFU apparaat is na ongeveer 2 à 3 maanden zichtbaar iv.m. collageen verwerking. Voor het optimale resultaat is herhaling van de behandeling mogelijk.

De volgende gebieden kunnen behandeld worden:
Slappe oogleden

- Voorhoofd en wenkbrauwen

- Kraaienpootjes

- Wangen en kaaklijn

- Neus-lippenplooi

- Hals en borst

- Armen en dijen

- Buik en rug

- Benen en billen


bottom of page