Boek nu!
top of page

3d tepel tattoo​

Inkleuren van de tepel of tepelhof

Een medische tatoeage, ook wel bekend als dermatografie wordt bij het ontbreken van de natuurlijke pigmentatie op het tepelhof toegepast. Doordat de natuurlijke pigmentatie ontbreekt lijkt de tepel of tepelhof onzichtbaar.

Oorzaken hiervan kunnen zijn:

-Borstreconstructie ten gevolge van borstkanker.

-Necrose bij de tepels ten gevolge van een operatie.

-Borstreconstructie na een borstverkleining.

-Borstreconstructie na een borstvergroting.

-Ongelijke tepels of tepelhof.

Het inkleuren van de tepel/tepelhof kan bij zowel vrouwen als mannen worden toegepast.

=Tepelhof reconstructie

=Tepelhofreconstructie herstellen

Tepelreconstructie opnieuw laten plaatsen?

Het kan zijn dat u alreeds in het ziekenhuis een tepelhofreconstructie heeft laten aanbrengen en dat deze te licht en/of te onduidelijk is geworden. Het is dan mogelijk om deze bij onze salon te laten herstellen.

Het voordeel van een “cosmetisch tattoo artiest” die zich heeft gespecialiseerd in het aanbrengen van een tepel/tepelhof is dat deze een artistieke achtergrond heeft. Dat stukje artistiek gevoel kan gebruikt worden om een mooi blijvend resultaat te creëren. In principe is het plaatsen van een tepel/tepelhof niet heel verschillend dan het zetten van een gewone tatoeage. Door de jarenlange ervaring heeft Jackie (cosmetiche tattoo artist) ook goed zicht op verschillende huidstructuren waar men mee te maken krijgt na een operatie .

Met deze kunstzinnige achtergrond en kunde van de huid, is het als ervaren tatoeëerder een kleine stap om de juiste kleuren te gebruiken en zo een realistische tepel/tepelhof 3D na te bootsen.

U wordt in een aparte ruimte, in volledige privacy geholpen. Naast cosmetisch tatoeages bieden wij ook het verstrakken van fijn en diepe rimpels, het volledig liften van de verzakte huid, pigment vlekjes, acne littekens, striae, littekens, ouderdoms vlekken verwijderen..

bottom of page