Boek nu!
top of page

Algemeen Voorwaarden

 • Voorwaarden*
   

  1. Als u om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met een behandeling of onze dienst, laat het ons telefonisch weten. Bespreek eerst de klacht met een van de eigenaren van Beauty & Tattoo Heerenveen. Er kan sprake zijn van een misverstand en dan zoeken we graag naar een oplossing. 

  2. Klacht(en) mag schrijftelijk naar ons adres sturen met het bewijs van de schade. Mocht de klant de klacht niet met de juiste persoon (eigenaar) willen oplossen, plaats dan geen belediging/smaad/laster over Beauty & Tattoo Heerenveen op social media, dit word serieus genomen en kan leiden tot aangifte bij de polite. 

  3. Beauty & Tattoo Heerenveen zijn niet aansprakelijk voor schade van welke aard ook ontstaan doordat de behandelaar Beauty & Tattoo Heerenveen uitgegaan van door de cliënt verstrekte onjuiste en/of onvolledige informatie over lichamelijke aandoeningen, medicijngebruik, werkzaamheden, vrijetijdsbesteding.


  4. Beauty & Tattoo Heerenveen is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal, of beschadiging van persoonlijke eigendommen die de cliënt heeft meegebracht naar de salon.

  5. Wij geven geen geld terug. (NO REFUND)

  6. Klanten krijgen 3 maanden garantie van een behandeling (alleen voor PMU behandelingen)

  7. Meldingen over een behandeling(en) kunnen alleen telefonisch, NIET op whatsapp, email of andere social media kanalen   

bottom of page